BLOG JE ZRUŠEN.

POKUD TI BUDU CHYBĚT, NAJDEŠ MĚ NA NOVÉM MÍSTĚ :)

NOVÝ BLOG

Recenze knih

Recenze knihy: Panika

30. listopadu 2014 v 17:35 | Amaya

Ahojky!
Konečně jsem se dostala pořádně k práci na PC a přináším vám další recenzi knihy. Konečně jsem ji přečetla, se mi doma válí od mých narozenin (tudíž od června). Tuhle knížku jsem vám ukazovala v TOMHLE videu.Tak jdeme na to!

Recenze knihy: Jo Nesbo - Nemesis

19. října 2014 v 10:00 | Amaya
Ahojky!
Tak vám přináším další recenzi na knížku. Tuto knížku jsem dostala na vánoce od sestřenky, a až teď jsem se dostala k tomu, abych ji celou přečetla. Nějak jsem se k tomu neměla, jelikož tato knížka je detektivní román a já celkově detektivky moc nemusím, ale nakonec jsem ji přečetla a hodně jsem se mýlila s mým prvotním názorem na tuto knihu, ale nebudu to protahovat. Tak jdeme na to.

Jo Nesbo je norský spisovatel který píše převážně detektivky. Moje sestřenice a babičky milují tento žánr, a když jsem knihu dostala, říkala jsem si, že bych je neměla zklamat a přečíst si ji. Napsal již několik knih, Nemesis byla první co přišla na náš trh, ale jiná byla úplně jeho prvotinou, kde Harry Hole (což je hlavní hrdina), začíná svůj příběh, tak mi to bylo aspoň řečeno.

Recenze knihy: Poslouchej!

9. srpna 2014 v 7:00 | Amaya
Ahojky!
Přináším vám dneska recenzi na knížku, kterou jsem dokázala přečíst za dva dny. Mám ráda knihy od Sarah Dessenové, mám už jednu od ní a přemýšlím, že si koupím i nějakou v angličtině, jelikož její knihy mají pro mě zvláštní hloubku. Ale to vám povím později.

Recenze mangy: Polibek katany

2. srpna 2014 v 10:30 | Amaya
Ahojky!
Dneska vám přináším recenzi na mangu, kterou jsem vám ukazovala ve Fantasya nákupech za měsíc červenec. Řeknu vám, měla jsem jí sfouklou ani za hodinu a přečetla jsem si ji hned 2x, protože se mi moc líbila. Tak jdeme na to!

Jonas Jonasson: Stoletý stařík, který vylezl oknem a zmizel

24. července 2014 v 12:46 | Amaya
Ahojky,
Dneska vám přináším recenzi knihy, kterou jsem přečetla momentálně u babičky a musím se s vámi o ni podělit, protože větší ptákovinu jsem snad nikdy nečetla. Ale všechno popořadě.

Recenze knihy: Fifty shades of grey

11. března 2013 v 15:40 | Amaya
Tak jo,
tuto knížku mám přečtenou už měsíc zpátky, ale nedalo mi to, abych vám to sem konečně neokomentovala. Asi jsem to stále potřebovala rozdejchat :D
Nikdy jsem nedržela v ruce tak .. tak zvrhlého :D Pokud nepočítám povídky o YAOI, tak jsem doopravdy nic tak úchylného nečetla :)

Recenze knihy: Padlí andělé

20. ledna 2013 v 22:17 | Amaya
Po dlouhé době se zase ozývám :)
Je ode mě hnusné, že nechávám svůj dokonalý blog takhle "hnít" že sem občas něco dám, když si vzpomenu, ale holt není čas :) ale je pravda, že pár povídek rozepsaných mám :)
Ale o tom jsem dnes mluvit nechtěla :) Chci sem dát další z recenzí na knížky ^^

Recenze knihy: Myši - Každému jednou dojde trpělivost

26. listopadu 2012 v 19:22 | Amaya
Ahojky!
Já vím, prostě to tu zanedbávám -.-" jsem děsná, ale škola je děsně náročná, každej den se děsně moc učím, nebo po škole něco mám - doučování, kroužek, brigádu ... je toho moc .. ale rozhodla jsem se, že když poslední dobou opět jsem se pustila do čtení knih, že vám sem nějakou moji recenzi a pocity napíšu :) aby to tu aspoň malinko nestálo ladem ;)
 
 

Reklama